YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT KÄMP GROUP RAVINTOLOISSA


Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden tekemiin ravintolavarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu. Nämä ehdot eivät kuitenkaan koske yksittäisten henkiöiden tekemiä varauksia, mikäli varaus tehdään ryhmälle, jonka koko on yli 8 henkilöä. Näitä ehtoja sovelletaan myös sellaisiin internetin kautta tehtäviin ravintolan pöytävarauksiin, jotka tehdään Kämp Collection Hotelsin internet-sivustojen kautta. Ravintolalla on oikeus käyttää näistä ehdoista poikkeavia erityisehtoja, jos erityisehtojen käyttö on perusteltavissa juhlapyhien, ravintolakohtaisten erityistapahtumien, sesonkivaihteluiden tai pöytävarauksiin liittyvien oheispalvelujen vuoksi.

1. VARAUS JA VAHVISTUS

Varauksen yhteydessä sinun on ilmoitettava nimesi, saapumisajankohta, henkilömäärä. Varaus sitoo ravintolaa, kun se on vahvistettu ja kun olet saanut siitä vahvistusnumeron. Ravintola voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen luottokortilla varauksen sitovuuden edellytykseksi.

2. RAVINTOLAAN SAAPUMINEN

Pöytävaraus on voimassa varatusta ajankohdasta 15 minuuttia eteenpäin. Jos saavut tätä myöhemmin, sinun on ilmoitettava tästä ravintolalle. Muussa tapauksessa ravintola voi myydä pöydän edelleen.

3. PERUUTUS

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä, peruutus on tehtävä viimeistään päivänä jolloin on varauksen käyttöpäivä.

4. MAKSUT

Ravintolat hyväksyvät tavallisimmat maksukortit. Ravintola ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja, shekkejä tai maksukortteja, jos ravintola itse ei ole tarjoutunut niin tekemään.

5. ASIAKKAAN ESIINTYMINEN RAVINTOLOISSA

Ravintolassa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos rikot näitä sääntöjä, voidaan sinut välittömästi poistaa ravintolasta. Sinun on kuitenkin maksettava varattujen ja tilaamiesi palveluiden hinta etkä voi vaatia jo suoritetun maksun palauttamista.

Kämp Collection Hotels 2012